​Træhuse af høj kvalitet

​​Djurs Byg tilbyder at bygge træhuse af høj kvalitet, der tager hensyn til miljøet. Vi har til huse ved Fjellerup Strand nær Randers, Århus og Djursland, hvor det har været oplagt for firmaet at specialisere sig i at bygge både sommerhuse og fritidshuse, hvor vi er leverandører af Kløver Fritidshuse.

Med træhuse får du et godt indeklima

Med et træhus er du sikret et godt indeklima. Huset er godt isoleret, og det har et lavt energiforbrug. Samtidig bygges vores træhuse i naturens egne materialer, og det er derfor både en funktionel og en miljøvenlig løsning, som vi kan tilbyde. Vi bruger fyretræ af høj kvalitet til alle vores træhuse.

Djurs Byg har over 30 års erfaring med at totalløsninger inden for entreprise for både almindelige huse, fritidshuse og sommerhuse i Djursland omegn. Derfor er dit byggeprojekt og dit fremtidige træhus i gode hænder, når du vælger os som din leverandør af dit nye træhus i Århus, Randers eller Djursland.

Har du spørgsmål til vores træhuse, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail djursbyg@mail.dk.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail djursbyg@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.