Leveranceaftale

​​Nøgleklart byggeri

Alle leverancer omfatter samtlige entrepriser i henhold til materialebeskrivelsen. Endvidere er samtlige honorarer til arkitekt, tegninger, byggesagsbehandling, ansøgning til byggetilladelse, samt byggestyring til husets aflevering inkluderet i leverancen.

​Andre leveringsformer

Kløver Fritidshuse kan leveres i alle mulige kombinationer. Ønsker køber eksempelvis selv at udføre fundament eller andet arbejde, er dette muligt. Kontakt konsulent om mulighederne.

Priser

Der henvises til særskilt prisliste. Alle priser er incl. gældende momssats, samt transport og er faste priser for opførelse af huse i Østjylland. Det forudsættes at grunden er plan, ryddeliggjort i byggefelt, samt uden grundvandsgener.

Eventuelt udlæg til landinspektør, jordbundsundersøgelser, tilslutningsafgifter, samt byggevand og byggestrøm er dog ikke inkluderet. Indhent venligst tilbud på disse omkostninger.

Betaling

Ved indgåelse af købsaftale betales et depositum på kr. 5.000,-. Kan byggetilladelse ikke opnås returneres det fulde beløb. Når sokkel er støbt betales 25% af købssummen.

Når huset er rejst og lukket, betales 35% af købesummen. Når huset afleveres betales 35%. Restbeløb 5% betales 20 dage efter, rentefrit.

Udfører køber selv en del af byggeriet, betales 80% af entreprisesummen, når huset er rejst og lukket, og senest 60 dage efter betales restbeløbet rentefrit.

Eventuelle ekstra udlæg forfalder ved anmodning.

Levering af byggeri

Kløver Fritidshuse garanterer huset afleveret til fast aftalt tid. Når byggeriet er færdiggjort, færdigmeldes det til kommunen, og afleveres ved en gennemgang sammen med køber. Der ydes 100% garanti med fri service på byggeriet for fejl og mangler indenfor det første år efter aflevering. Yderligere ydes der 2 års reklamationsret iflg. købeloven på færdige komponenter. Udlæg til el og vand i forbindelse med byggerier betales af bygherren.

Forbehold og ophavsret

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl i alt udbuds- og salgsmateriale. Udleverede prisliste er gældende indtil ny prisliste foreligger. Da der foretages løbende produktudvikling forbeholdes der ret til mindre ændringer i konstruktions- og materialevalg. Alle tegninger i vores udbudsmateriale er beskyttet af loven om ophavsret, og må kun anvendes i forbindelse med opførelse af fritidshuse leveret af Kløver Fritidshuse.

Med venlig hilsen

Kløver Fritidshuse

Livskvalitet … også i fritiden!

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail djursbyg@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

Telefon: 86 31 71 05

Medlem af