Fritidshus fra Kløver i fyrretræ​

​Hos Djurs Byg har vi mange års erfaring med at bygge fritidshuse til kunder i omegnen af Djursland, Aarhus og Randers. I dag er vi leverandør af de gennemtænkte fritidshuse fra Kløver, der består af tre serier med et væld af muligheder, så du kan få netop det Kløver fritidshus, som du drømmer om.

Vi har erfaringen med at stå for hele entreprisen, så din største bekymring bliver, hvilket Kløver fritidshus du synes bedst om og som du ønsker at vælge.

Der er tænkt på både miljø, funktionalitet og æstetik

Et Kløver fritidshus bygges i fyrretræ, alle vinduespartier er lavenergi, og elementerne til køkken og bad leveres af HTH

Her er selvfølgelig mulighed for, at du kan vælge præcis de elementer, du ønsker ud fra en række muligheder, som du kan læse nærmere om under materialevalg.

Djurs Byg er af kunder på Djursland det foretrukne valg, når der skal opføres et nyt fritidshus. Vi garanterer en høj kvalitet af både materialer og håndværk, så du med Kløver er sikret et fritidshus, som du og din familie har glæde af i mange år frem.

Kontakt os og hør mere om et Kløver fritidshus

Ønsker du at høre mere om vores priser eller købe et fritidshus fra Kløverserien? Ring på telefon 86 31 71 05 eller skriv til e-mail djursbyg@mail.dk.

​​Kløver serien

Se flere huse »

​3 Kløver serien

Se flere huse »

​Kløver Klassik

Se flere huse »

​​Kløver Nordline

Se flere huse »

Kløver Nordline med sadeltag

Se flere huse »

​Kløver individuel

Se flere huse »

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail djursbyg@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.