​Kløver individuelt

​Individuel

Ønsker du at opføre dit helt egen individuelle og unikke sommerhus. Vi er som mennesker hver især forskellige, og har individuelle ønsker til et sommerhus. Ligesom grundenes beliggenhed også er forskellige, er krav, særlig design, materialevalg og udformning også individuelt for at få opført sit drømmehus. 

Vores arkitekt står klar til at hjælpe med udarbejdelse af tegningsmateriale og projektering. Mange af vores kløver fritidshuse, er opført på følgende måde: Kunderne kommer f.eks selv med en håndtegnet skitse, som vores arkitekt for virkeliggjort, så alle mål, størrelser og lovgivning overholdes.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.