3 KLØVER SERIEN

3 Kløver serien

3 Kløver Serien består af 5 hus-modeller indenfor fritidshuse. I denne serie har vi lagt endnu mere vægt, på den åbne og lyse indretning med masser af plads. Der er gode vinduesarealer, placeret hensigtsmæssigt for morgensolen, syd sol og den smukke aftensol, som fra alle vinkler, er med til at give det gode lysindfald, hvor du føler dig i nær kontakt med naturen. 

Endvidere er der til alle modellerne overdækket terrasse, der får sommeraftenerne til at blive længere. Foruden den varme sommerperiode, er der rig mulighed for at tilbringe de blæsende og kølige efterårsdage foran brændeovnen. Så man kan få glæde af det hele året. 

Husene er top isolerede, hvilket giver mulighed for en hurtig og stabil opvarmning, der samtidig sikrer et godt indeklima. Alle husene kan indrettes helt efter ønsker og behov. 

Med et Kløver Fritidshus, er du sikret livskvalitet i generationer og kan nyde friheden og fritiden med familien og venner.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.