3 KLØVER SERIEN

​Kløver Fritidshuse byder velkommen til det nye blad på stammen. Med et Kløver Fritidshus er du sikret livskvalitet i generationer og kan nyde friheden og fritiden med familien og vennerne.

Kløver Fritidshuse har i mere end 30 år opført fritidshuse overalt i den skønne danske natur. Husene er bygget i naturens egne materialer til kvalitetsbevidste danskere.

Sammen med kunderne og vores arkitekter, har Kløver Fritidshuse udviklet en helt ny serie, bestående af 5 modeller indenfor fritidshuse. I denne serie har vi lagt endnu mere vægt på den åbne og lyse indretning med masser af plads.​
​Der er gode vinduesarealer placeret hensigtsmæssigt for morgensolen, sydsol og den smukke aftensol, og som fra alle vinkler er med til at give de gode lysindfald, hvor du føler dig i nær kontakt med naturen. Endvidere er der til alle modellerne overdækket terrasser, der får sommeraftenerne til at blive længere.

Foruden den varme sommerperiode er der rig mulighed for at tilbringe de blæsende og kølige efterårsdage foran brændeovnen, og have glæden ved at stå op til en frisk dag i den danske natur. Husene er top isolerede, hvilket giver mulighed for en hurtig og stabil opvarmning og samtidig sikrer et godt indeklima.

Med den nye 3Kløver-Serie er fritidshusmarkedet godt på vej ind i fremtiden. Ved at bevare de gamle værdier, som de fleste af os forstår ved et fritidshus, er husene udviklet og kvalitetsmæssigt designet, der tilgodeser alle krav. De unge, børnefamilierne og de lidt ældre. Alle husene kan indrettes helt efter ønsker og behov.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.