Arkitekttegnede fritidshuse fra Kløver i fyrretræ

​Drømmer du om et arkitekttegnet fritidshus?

​Hos Djurs Byg har vi mange års erfaring med at bygge arkitekttegnede fritidshuse til kunder i omegnen af Djursland, Aarhus og Randers. I dag er vi leverandør af de gennemtænkte fritidshuse fra Kløver, der består af tre serier med et væld af muligheder, så du kan få lige netop det Kløver fritidshus, som du drømmer om.

Vi har erfaringen med at stå for hele entreprisen, så din største bekymring bliver, hvilket Kløver fritidshus du synes bedst om, og som du ønsker at vælge.

Et fritidshus bygget med fokus på miljø, funktionalitet og æstetik

Et Kløver fritidshus er bygget med fokus på både miljøet, funktionalitet og æstetik. Huset bygges i fyrretræ, og alle vinduespartier er af lavenergiruder. Desuden leveres alle elementerne til køkken og bad af HTH

Her er der selvfølgelig mulighed for, at du kan vælge præcis de elementer, du ønsker ud fra en række muligheder, som du kan læse nærmere om under materialevalg.

Djurs Byg er af kunder på Djursland det foretrukne valg, når der skal opføres et nyt fritidshus. Vi garanterer en høj kvalitet af både materialer og håndværk, så du med Kløver er sikret et fritidshus, som du og din familie har glæde af i mange år frem.

Kontakt os og hør mere om vores priser på arkitekttegnede fritidshuse

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arkitekttegnede fritidshuse fra Kløver, ønsker du information om vores priser, eller kunne du tænke dig at købe et fritidshus fra Kløverserien? 

Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon         86 31 71 05 eller at skrive til vores e-mail mads@djursbyg.dk.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.