BYG SELV SOMMERHUS FRA KLØVER

​Byg selv sommerhus og brug os som din samarbejdspartner.

Byg selv sommerhus er en løsning, som flere og flere af vores kunder vælger. Ikke blot fordi det er billigere ved denne model, men også fordi der er stor glæde ved selv at være med til at bygge sit eget sommerhus op fra grunden. 

Med os som samarbejdspartner i Djursland, Aarhus og Randers, er du sikret den rette rådgivning, så hele byggeprocessen og alle byggereglementer bliver overholdt.

Vi vejleder dig gennem byggeprojektet

Det kan ofte være meget uoverskueligt at have styr på alle detaljer ved et byggeprojekt. Derfor står vi, som byggefirma, til rådighed med stor ekspertise og vejledning på dit nye sommerhus-byggeprojekt. 

Igennem en god kommunikation sikrer vi altid, at alle tidsplaner og aftaler bliver afholdt, så byggeprocessen kan foregå så nemt og tilfredsstillende som muligt, når du vælger et byg selv sommerhus.

Kontakt os og hør mere om byg selv sommerhus-konceptet

Med evnen og viljen til hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for nybyggeri, er vi en professionel og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med sommerhusbyggeri.

Igennem tiden har vi hjulpet mange personer og familier i blandt andet Ebeltoft, Bønnerup, Fjellerup og Gjerrild i Djursland området med opførelse af et byg selv sommerhus. 

Uanset hvor du er fra i landet, kan du dog med fordel kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og levere et stykke godt arbejde, vi kan være stolte af.

Kontakt os og hør mere om priser og byg selv sommerhus med os som din samarbejdspartner på telefon 86 31 71 05. Du kan også skrive til vores e-mail mads@djursbyg.dk.​​

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.