Få et arkitekttegnet træhus som din fritidsbolig

Kunne du tænke dig en fritidsbolig i form af et arkitekttegnet træhus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Djurs Byg tilbyder vi at bygge træhuse af høj kvalitet, der tager hensyn til miljøet.

Vi har til huse ved Fjellerup Strand på Djursland nær både Randers og Aarhus, hvorfor det har været oplagt for firmaet at specialisere sig i at bygge både sommerhuse og fritidshuse. Vi er derfor leverandør af Kløver Fritidshuse, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig et arkitekttegnet træhus.​

Få et godt indeklima og hold energiforbruget nede

Med et træhus er du sikret et godt indeklima. Huset er godt isoleret, og det har et lavt energiforbrug. Samtidig bygges vores træhuse i naturens egne materialer, og det er derfor både en funktionel og en miljøvenlig løsning, som vi kan tilbyde. Vi bruger fyrretræ af høj kvalitet til alle vores træhuse.

Vi har mere end 30 års erfaring med at totalløsninger inden for entreprise for både almindelige huse, fritidshuse og sommerhuse på Djursland og omegn. Derfor er dit byggeprojekt og dit fremtidige træhus i gode hænder, når du vælger os som din leverandør.

Hvad koster et træhus?

Vores priser på et arkitekttegnet træhus fra Kløverserien afhænger af, hvilken model du vælger, og hvor stort huset skal være. Et træhus er dog typisk et billigt valg sammenlignet med mange andre hustyper. Kunne du tænke dig en konkret pris på dit drømmehus i træ, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere om et arkitekttegnet træhus hos os

​Har du nogle spørgsmål omkring vores træhuse, eller kunne du tænke dig at høre mere om materialevalg, leveringstider eller lignende, så kan du altid kontakte os enten på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.