Arkitekttegnet sommerhus med en hyggelig stemning

​Går du med tanker om at få bygget et nyt sommerhus? Så er vi hos Djurs Byg det sikre valg som entreprenør. Vi har mere end 30 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde, som vi blandt andet udfører for kunder i Aarhus, Randers og på Djursland, og med Fjellerup Strand / Djursland som base har det været oplagt for os også at specialisere os i sommerhuse.

Derfor er vi hos Djurs Byg leverandør af Kløver fritidshuse, og desuden har firmaet mange års erfaring som totalentreprenør i forbindelse med at bygge nye sommerhuse. Drømmer du om et unikt og arkitekttegnet nyt sommerhus, kan vi derfor hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. 

Funktionelt og miljøvenligt arkitekttegnet nyt sommerhus fra Kløver

Djurs Byg er garant for, at du får et arkitekttegnet nyt sommerhus, der både er hyggeligt og charmerende, som det skal være, mens der samtidig også er tænkt på miljøet i materialevalget. Vi bruger for eksempel energivenlige ruder, samtidig med at der også er tænkt på funktionaliteten.

Under Kløver Fritidshuse kan du se plantegninger over, hvordan de forskellige sommerhuse ser ud. Her kan du også læse mere om materialevalget - lige fra betonfundamentet til køkkenskabene. Byg sommerhus sammen med os og få et hus, hvor alt er gennemtænkt ned til den mindste detalje.

Du er altid i trygge hænder, når du vælger Djurs Byg som din samarbejdspartner, når du skal bygge nyt arkitekttegnet sommerhus.​​

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et arkitekttegnet sommerhus

Hvis du ønsker at bygge et arkitekttegnet nyt sommerhus, eller hvis du blot vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 31 71 05 eller skrive til vores e-mail mads@djursbyg.dk.​

Kontakt os for en pris

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail mads@djursbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores tømrer og snedker kan gøre for dig, eller hvis du ønsker en pris på lige netop dit projekt.​​​

Kontakt os for et tilbud ➜​

​Firmainfo

Kanneshøjvej 20, Fjellerup

8585 Glesborg

​E-mail: mads@djursbyg.dk

Telefon: 86 31 71 05

Garanti

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.