Gratis brochure                                               Ring til os på 86 31 71 05

​Tømrer og snedker med mange års erfaring

Uanset om dit byggeprojekt er stort eller småt, så garanterer Djurs Byg for, at du vil opleve fuld tilfredshed med udførelsen af vores arbejde, der er udført af virksomhedens kompetente håndværkere - herunder vores tømrer og snedker.

Hos Djurs Byg har vi mere end 30 års erfaring med at udføre opgaver som tømrer og snedker for kunder i Djursland, Århus, Randers og omegn. Hvad enten du drømmer om en ny træterasse, en hems på børneværelset, nyt tag eller du skal have skiftet vinduerne, er vi et sikkert valg, der både leverer høj kvalitet og miljøvenlige materialer til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan som tømrer og snedker tilbyde forskellige løsninger

Når du vælger os som din håndværker, er du garanteret kvalitet til en god pris. Vi kan blandt andet tilbyde løsninger inden for:

Hos Djurs Byg tilbyder vi desuden totale løsninger inden for fritids- og sommerhuse, og vi er leverandør af de kvalitetsbevidste Kløver Fritidshuse, der bygges i fyretræ.

Kontakt din tømrer i dag!

Kontakt os på telefon 86 31 71 05 eller e-mail djursbyg@mail.dk, hvis du vil høre mere om vores arbejde som tømrer og snedker i Djursland, Århus og Randers.

KOM TIL ÅBENT HUS:

Går du i byggetanker er du altid velkommen til at ringe og aftale
​en tid til en fremvisning af et af
​vores udstillinghuse på tlf.

86 31  71 05

​​Om det er weekend eller en hverdags aften er du
​altid velkommen.​
Læs mere her >>
​​

​Kanneshøjvej 20, Fjellerup 

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

djursbyg i Glesborg, Midtjylland, DK på Houzz