​Ring til os på 86 31 71 05

Fritidshus fra Kløver i fyrretræ​

​Hos Djurs Byg har vi mange års erfaring med at bygge fritidshuse til kunder i omegnen af Djursland, Aarhus og Randers. I dag er vi leverandør af de gennemtænkte fritidshuse fra Kløver, der består af tre serier med et væld af muligheder, så du kan få netop det Kløver fritidshus, som du drømmer om.

Vi har erfaringen med at stå for hele entreprisen, så din største bekymring bliver, hvilket Kløver fritidshus du synes bedst om og som du ønsker at vælge.

Der er tænkt på både miljø, funktionalitet og æstetik

Et Kløver fritidshus bygges i fyrretræ, alle vinduespartier er lavenergi, og elementerne til køkken og bad leveres af HTH. 

Her er selvfølgelig mulighed for, at du kan vælge præcis de elementer, du ønsker ud fra en række muligheder, som du kan læse nærmere om under materialevalg.

Djurs Byg er af kunder på Djursland det foretrukne valg, når der skal opføres et nyt fritidshus. Vi garanterer en høj kvalitet af både materialer og håndværk, så du med Kløver er sikret et fritidshus, som du og din familie har glæde af i mange år frem.

Kontakt os og hør mere om et Kløver fritidshus

Ring på telefon 86 21 71 05 eller skriv til e-mail djursbyg@mail.dk for at høre nærmere om dine muligheder for et nyt fritidshus.​​

​​Kløver serien

Se flere huse >>

​3 Kløver serien

Se flere huse >>

​Kløver individuel

Se flere huse >>

KOM TIL ÅBENT HUS:

Går du i byggetanker er du altid velkommen til at ringe og aftale
​en tid til en fremvisning af et af
​vores udstillinghuse på tlf.

86 31  71 05

​​Om det er weekend eller en hverdags aften er du
​altid velkommen.​
Læs mere her >>
​​

Vi samarbejder med​

​Kanneshøjvej 20, Fjellerup 

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

djursbyg i Glesborg, Midtjylland, DK på Houzz