​Ring til os på 86 31 71 05

Byg selv sommerhus fra Kløver med os som samarbejdspartner

​Byg selv sommerhus og brug os som din samarbejdspartner.

Byg selv sommerhus er en løsning, som flere og flere af vores kunder vælger. Ikke blot fordi der er penge at spare ved denne model, men også fordi der er stor glæde ved selv at være med til at bygge sit eget sommerhus op fra grunden. 

Med os som samarbejdspartner i Djursland, Aarhus og Randers, er du sikret den rette rådgivning, så hele byggeprocessen og alle byggereglementer bliver overholdt.

Vi vejleder dig gennem byggeprojektet

Det kan ofte være meget uoverskueligt at have styr på alle detaljer ved et byggeprojekt. Derfor står vi til rådighed med stor ekspertise og vejledning på dit nye sommerhus-byggeprojekt. 

Igennem en god kommunikation sikrer vi altid, at alle tidsplaner og aftaler bliver afholdt, så byggeprocessen kan foregå så nemt og tilfredsstillende som muligt, når du vælger et byg selv sommerhus.

Kontakt os og hør mere om byg selv sommerhus-konceptet

Med evnen og viljen til hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for nybyggeri, er vi en professionel og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med sommerhusbyggeri.

Igennem tiden har vi hjulpet mange personer og familier i blandt andet Ebeltoft, Bønnerup, Fjellerup og Gjerrild i Djursland området med opførelse af et byg selv sommerhus. 

Uanset hvor du er fra i landet, kan du dog med fordel kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og levere et stykke godt arbejde, vi kan være stolte af.

Kontakt os og hør mere om byg selv sommerhus med os som din samarbejdspartner på telefon 86 31 71 05. Du kan også skrive til vores e-mail djursbyg@mail.dk.​​

KOM TIL ÅBENT HUS:

Går du i byggetanker er du altid velkommen til at ringe og aftale
​en tid til en fremvisning af et af
​vores udstillinghuse på tlf.

86 31  71 05

​​Om det er weekend eller en hverdags aften er du
​altid velkommen.​
Læs mere her >>
​​

Vi samarbejder med​

​Kanneshøjvej 20, Fjellerup 

8585 Glesborg

​E-mail: djursbyg@mail.dk

djursbyg i Glesborg, Midtjylland, DK på Houzz